Протези.БГ - Национален център за протезиране и рехабилитация Горна Баня
БългарскиTürkçeEnglish

Нашето предимство

Националния Център за протезиране предлага специализиран индивидуален и комплексен подход към всеки пациент – това е нашето най-голямо предимство. За разлика от останалите субекти в бранша ние не продаваме протези. Ние предоставяме услуга изразяваща се в комплексна грижа за протезирания.

Всеки пациент е подложен на обстоен преглед и оценка на състоянието му още при постъпването в центъра. Акцентът е поставен върху неговите специфични нужди.

От 2013 година, след сериозна работа с лидерите в протезирането в Европа, Центърът заработи в стратегическо партньорство - партнершип с водещата германска компания Щрайфенедер - Мюнхен. Ние изцяло си сътрудничим само с водещите фирми в областта на протезирането. С въвеждането на най-модерните технологии и методи в клиничната си практика, ние даваме възможност на пациентите да постигнат генерално подобрение в тяхната подвижност и ги правим независими и пълноценни участници в обществения живот.

Ние комбинираме ресурсите на националния комплекс с удобството и персоналното внимание на местните центрове за обслужване на пациенти. Реално пациентите, ползващи нашите услуги в протезирането и рехабилитацията могат да получат качествено обслужване без да се налага да пътуват далече от удобството и сигурността на дома си. Независимо от това нашите мобилни и висококвалифицирани екипи могат да достигнат по всяко време до всяка точка от страната, да окажат помощ на място или да транспортират нуждаещите се.