Протези.БГ - Национален център за протезиране и рехабилитация Горна Баня
БългарскиTürkçeEnglish

Информация за пациента

Ампутацията не е краят, а предизвикателство за ново начало.

Нормално е след загубата на крайник да сте в стрес, шок или с понижено самочувтствие. Ако това е ситуацията, в която се намирате, то бъдете спокойни, че не сте сами и че хиляди други като вас са минали по този път. Поемете спокойно и дълбоко въздух и помнете: Вие също ще се справите. Вашата воля за нов живот ще срещне нашата безрезервна и компетентна подкрепа.

Ние сме тук и сме готови да Ви помогнем, като се погрижим за Вас и самочувствието Ви. Прилагайки най - съвременните постижения в областта на протезирането, ние ще облекчим живота Ви с най-добрата изработена специално за Вас протеза. Ще ви дадем възможност да си възвърнете личната свобода, социалната активност и чувството на достойнство и самоуважение.

Вие сте най-важният човек в нашата работа. Ние сме тук, за да Ви изслушаме, да Ви консултираме и после да пригодим нашата грижа в протезирането или ортотиката към Вашите индивидуални нужди и цели. Ние искаме да сме сигурни, че всеки човек, който влиза през вратата на нашия Център за обслужване и грижа за пациента получава персонализирано внимание по време на цялото си лечение и възстановяване. Нашият подход е да Ви опознаем и да развием това лично взаимоотношение с Вас , към което се стремите и Вие, като го превърнем в партньорство за цял живот.

Наръчник на пациента:

 
Изтегляне като PDF Наръчник на пациента (4.94 MB)