Протези.БГ - Национален център за протезиране и рехабилитация Горна Баня
БългарскиTürkçeEnglish
Протези БГ - протези, ортопедични обувки и рехабилитация


ЦЯЛОСТНА ГАМА

от изкуствени крайници до шини, корсети и ортопедични обувки

read more

КОМБИНИРАНИ РЕСУРСИ

Изградена национална структура от 16 регионални центрове

read more light

ИНДИВИДУАЛНО ВНИМАНИЕ

към всеки

read more

Протези.БГ - протези, протезиране, ортопедични обувки

Водещ център
за протетика и ортотика
в България!

Ние помагаме на хората с ампутации, на хората с увреждания на скелетната система и мускулатурата  и травми да подобрят качеството на живота си и да си възвърнат самочувствието и възможностите за нормален живот.

От изкуствени крайници до шини, корсети и ортопедични обувки, ние предлагаме цялостна гама от продукти и услуги, с които да изправим отново на крака нашите пациенти!

С мрежата си от 16 Центъра за обслужване на пациенти, разположени в големите градове в цяла България, с екип от добре обучени и опитни специалисти и ортопедични техници, които изработват по индивидуална поръчка протези и ортези, НАЦИОНАЛЕН ЦЕНТЪР ЗА ПРОТЕЗИРАНЕ – ГОРНА БАНЯ е наистина най-големият и най-опитният център на протезиране и ортотика  в цялата страна. Ние изработваме и поставяме на нашите пациенти протези и помощни средства отговарящи на най-съвременните технологии в областта на протезирането и ортотиката в света, като работим с водещите производители в областта на протезирането и ортотиката.  

Понастоящем Националния център за протезиране работи в сдружение с Щрайфенедер - Германия под формата на стратегическо дългосрочно партньорство, което гарантира прилагането на най-съвременните и водещи продукти в областта на протетиката и ортотиката.

Със сигурност това дава възможност безкомпромисно да се защити нашата работа, изразяваща се в: качество, компетентност, коректност.